catering dietetyczny
Przykładowe menu

Przykładowe menu

PLAN ŻYWIENIOWY SLIM

Poniedziałek:

- Śniadanie: Pieczony schab z dipem koperkowym podany z pomidorem i pieczywem pełnoziarnistym

- II Śniadanie: Fasolowe muffinki czekoladowe z musem malinowym

- Obiad SLIM: Bitki wołowe z kaszą gryczaną i surówką z ogórka kiszonego

- Podwieczorek: Zupa z groszku i mięty z chrupiącą szynką parmeńską

- Kolacja: Sałatka z winogronami i kozim serem

PLAN ŻYWIENIOWY WEGE

Wtorek:

- Śniadanie: Żytnie placki warzywno-ziołowe na kefirze z twarożkiem i rzodkiewką

- II Śniadanie: Sałatka owocowa z malinami i borówkami

- Obiad: Pełnoziarniste spaghetti z warzywami i parmezanem

- Podwieczorek: Koktajl Mango lassi

- Kolacja: Sałatka makaronowa z tofu w sezamie (papryka, kiełki fasoli mung, sos sojowy)

PLAN ŻYWIENIOWY WEGE + RYBY

Środa:

- Śniadanie: Owsianka z chia i granatem

- II Śniadanie: Sałatka marokańska z ciecierzycą i pomidorkami cherry

- Obiad SLIM: Pieczony łosoś na szparagach z dzikim ryżem i surówką z marchwi

- Podwieczorek: Koktajl truskawkowo-kokosowy

- Kolacja: Rolada szpinakowa z serem twarogowym i suszonymi pomidorami podana z pumperniklem (szpinak, ser twarogowy, suszone pomidory)